Care este cea mai buna centrala termica pe gaz in 2018

Fie ca te-ai mutat intr-o casa noua, sau vrei sa iti schimbi centrala termica pe gaz, trebuie sa analizezi bine aceasta piata, mai ales ca in momentul de fata ai la dispozitie o gama foarte larga de centrale termice pe gaz si care nu te avantajeaza din toate punctele de vedere. De aceea, trebuie sa-ti cunosti foarte bine nevoia, si care este cel mai important aspect al acestei achizitii. De aceea, in randurile urmatoare, va vom prezenta 3 centrale termice pe gaz si care sunt foarte avantajoase, din toate punctele de vedere chiar, de aceea va recomandam sa parcurgeti acest material cu o atentie sporita.

1. Centrala termica pe gaz  Bosch Condens 2000W ZWB24-1RE

Centrala termica pe gaz  Bosch Condens 2000W ZWB24-1RE

Bosch Condens 2000 W ZWB24-1RE, Gaz, 24 kW, schimbator de caldura bitermic, afisaj LCD

Aceasta centrala termica este produsa de catre producatorul BOSCH, si care este cunoscut pentru calitatea sa foarte mare. Astfel, ea a fost lansata pe piata cu un randament de 103 %, ceea ce este foarte important si cu un debit de 10 l/min. De asemenea, mai are si un kit de evacuare gaze foarte important si un vas de expansiune de 8 litri.

Ca si completare, aceasta are o putere termica minima de 7.3 kW si maxima care atinge 25.6 kW, ceea ce inseamna ca va avea o viteza de reactie foarte buna. De asemenea, are un afisaj LCD, care te ajuta sa o utilizezi mult mai comod si mai usor.

2. Centrala termica conventionala Motan Sigma 24

Centrala termica conventionala Motan Sigma 24

Motan Sigma 24, gaz, tiraj fortat, 24 kW, doua schimbatoare de caldura, schimbator monotermic, afisaj LCD

Acest model, este mult mai ieftin decat precedentul si care este destinat pentru persoanele modeste si care au nevoie totusi de o calitate mare in ceea ce consta avantajele centralei termice. Are o montare de tipul murala, cu o putere termica nominala minima de 9 kW si maxima de 24 kW. Mai are un pano de comanda electronic, care ii avantajeaza folosinta si un randament de 93 %.

Ca si spatiu maxim care il poate incalzi, acesta ajunge pana la 200 m2, aspect care este foarte avantajos, atat pentru o casa cat si pentru un apartament. Iar ca si functii speciale, amintim de debitul sau pentru apa calda care atinge 10 l/min, kitului sau de evacuare gaze, vasului de expansiune dar si ventilatorului sau.

3. Centrala termica pe gaz WOLF CGW-2-24/140L

Centrala termica pe gaz WOLF CGW 2 24 140L

WOLF CGW-2-24/140L, centrala termica murala in condensare, boiler incorporat

Iar ca si o ultima prezentare, va oferim aceasta centrala termica produsa de catre producatorul Wolf si care este destinata persoanelor care au nevoie de un lux in ceea ce consta functionalitatea sa. Are un triaj fortat, panoul sau de comanda fiind bazat pe un afisaj LCD, reusind sa iti ofere informatii clare si sigure privind temperatura.

Cu un randament de 110 %, ea poate sa iti satisfaca absolut toate nevoie din acest punct de vedere, reusind sa incalzeasca fara probleme chiar si 300 m2, avand de asemenea chiar si un consum maxim de doar 2.52 m3, ceea ce este foarte avantajos.

Concluzie finala

In final, dupa cum observi am incercat sa iti pun la dispozitie produse pentru toate buzunarele, acestea fiind si cele mai apreciate pe piata in ceea ce consta satisfacerea nevoilor, la nivelul performantelor sale. De aceea, in momentul in care doresti sa iti achizitionezi si tu o centrala termica pe gaz, tine cont de aceste 3 produse care iti pot satisface nevoile din toate punctele de vedere.

Leave a Reply