Cel mai bun espressor din 2018 – Top 3 recomandari

Pentru fiecare dintre noi, dimneata este unul din cele mai importante momente ale zilei, si care ne ajuta sa ne pregatim de o zi grea si incarcata. De aceea, un expressor manual este foarte important pentru orice bucatarie, fapt care este asigurat tocmai de cumparatorii sai. Astfel, cu ajutorul acestui aparat iti vei putea mari comoditatea prin prepararea cafelei pe care ti-o doresti.

De aceea, trebuie sa oferi o atentie foarte mare expressoarelor manuale, ele fiind foarte importante pentru orice categorie de persoane. In randurile care urmeaza, ti-am pregatit un scurt articol, in care ti-am prezentat cel mai bun expressor pentru orice categorie de persoane, ele fiind alese in functie de numarul vanzarilor si de recomandarile cumparatorilor sai.

Espressor manual DeLonghi EC221.B

Espressor manual DeLonghi EC221.B - cel mai bun espressor

DeLonghi EC221.B, dispozitiv spumare, sistem cappuccino, 15 Bar, 1 l, oprire automata,

Incepem prezentarea, cu acest expressor manual produs de catre DeLoghi (probabil cel mai bun espressor in acest an), si care exceleaza din toate punctele de vedere. Pentru inceput amintim de faptul ca are o putere totala de 1100 W, fapt care este foarte avantajos. Ca si functii, acesta ne ofera 2 in 1: Port-filtru, functia pentru Cappucino, functia de spumare, oprirea automata dar si Sistemul anti-picurare.

Ca si design exterior, acesta este foarte fin, placut la atingere in culoarea neagra amestecat cu putin gri. Ca si dimensiuni, acesta atinge 240 x 270 x 305 mm, facandu-l astfel chiar foarte comod, mai ales ca are o greutate de doar 3.3 kg.

Espressor manual Saeco Poemia HD8423/19

Espressor manual Saeco Poemia HD8423 19 - cel mai bun espressor

Saeco Poemia HD8423/19, dispozitiv spumare, 15 Bar, 1.25 l

Trecem la al doilea expressor manual din aceasta lista si care este unul putin mai scump decat precedentul, insa iti ofera mult mai multe avantaje si beneficii in ceea ce priveste functionalitatea sa. De aceea, mentionam pentru inceput de faptul ca are o capacitate a apei de pana la 1.25 kg, ceea ce este foarte avantajos si care cu o presiune de 15 bari iti va oferi cea mai buna cafea de care poti ave aparte.

In continuare mai amintim si de faptul ca, are 3 functii speciale denumite, Cappucino, Dispozitiv spumare dar si un sistem de apa fierbinte pentru ceai, ceea ce este foarte avantajos dupa cum afirma cumparatorii sai.

Espressor Samus Alegria, 3.5 bar

Espressor Samus Alegria

Samus Alegria, 3.5 bar, 800 W

Si ca un ultim produs, acesta este considerat cel mai bun expressor manual pentru persoanele care au un buget foarte mic, si care nu pun un accent mare pe cafeaua de dimineata. Astfel, acesta are o putere de 800 W si care are o capacitate a rezervorului de pana de pana la 0.24 l.

Mai trebuie sa mentionez faptul ca, are un design care il avantajeaza, si care se datoreaza ornamentului sau din inox, culorii sale neagra, greutatii sale de doar 1.67 kg si dimensiunilor sale de doar 32.6 x 16.9 x 32.9 cm.

Concluzie finala  despre cel mai bun espressor

Dupa cum observi, am incercat sa-ti pun la dispozitie 3 produse de cea mai inalta calitate si care sa iti satisfaca nevoile indiferent de categoria de varsta din care faci parte. De aceea, va recomandam sa le oferiti o atentie mare daca aveti nevoie de un expressor manual, cele de mai sus, fiind de cea mai inalta calitate, fapt asigurat tocmai de cumparatorii sai.

Leave a Reply