Craterul Dragonului, cea mai adanca pestera de calcar din lume cu peste 300 m adancime

Craterul Dragonului, cea mai adanca pestera de calcar din lume cu peste 300 m adancime
Rate this post

Cea mai adanca si cunoscuta pestera din calcar cu o adancime de 300.89 metri este cunoscuta sub denumirea de Craterul Dragonului. Aceasta, fiind descoperita destul de recent, a devenit atat de cunoscuta datorita adancimii sale foarte mare, si care, creeaza un val de mister pentru foarte multe persoane, inclusiv pentru cercetatori.

Cu ajutorul celor mai noi tehnologii, cercetatorii care au studiat aceasta pestera, au ajuns la concluzia ca ea masora 300.89 metri adancime, la suprafata 130 metri iar la adancime are doar 36 metri. In ciuda faptului ca s-au folosit cele mai noi tehnologii pentru a se descoperi cat mai multe lucruri despre aceasta pestera, se cunosc foarte putine lucruri despre ea. De aceea, ea este studiata in mod intens de foarte multi cercetatori.

Craterul Dragonului, cea mai adanca pestera de calcar din lume cu peste 300 m adancime 2 Craterul Dragonului, cea mai adanca pestera de calcar din lume cu peste 300 m adancime 2 Craterul Dragonului, cea mai adanca pestera de calcar din lume cu peste 300 m adancime 2

[rehub_affbtn btn_text=”Cumpara ” btn_url=”http://topy.ro/” btn_price=”800″]

Leave a Reply