Hanoi, orasul din lume unde trenul trece la doar jumatate de metru de case

Hanoi, orasul din lume unde trenul trece la doar jumatate de metru de case
Rate this post

Hanoi, cea mai veche zona a capitalei Vietnamului este cunoscuta la nivel mondial pentru frumusetea sa. Aici, trenurile trec la o distanta atat de mica de usile caselor si magazinelor incat iti va taia rasuflarea de fiecare data. Avand in vedere ca pe margine inca sunt diverse tarabe, detinatorii acestora trebuie sa si le stranga cat mai aproape de peretele cladirilor pentru ca trenul sa poata trece catre podul Long Bien.

De aceea, locuitorii din acest oras, cunosc foarte bine programul trenurilor, doar in felul acesta ei pot evita diverse accidente. Chiar daca la prima vedere aceasta zona pare a fii foarte periculoasa, chiar si batranii stau acolo zilnic, iar cand trenurile se apropie, ei se retrag pe margine, alaturi de adulti sau copii.

Hanoi, orasul din lume unde trenul trece la doar jumatate de metru de case Hanoi, orasul din lume unde trenul trece la doar jumatate de metru de case Hanoi, orasul din lume unde trenul trece la doar jumatate de metru de case Hanoi, orasul din lume unde trenul trece la doar jumatate de metru de case Hanoi, orasul din lume unde trenul trece la doar jumatate de metru de case

Leave a Reply