Muntele Huashan, traseul montan care face peste 100 de victime pe an

Muntele Huashan, traseul montan care face peste 100 de victime pe an
Rate this post

Muntele Huashan din China, a devenit cunoscut pentru traseul sau foarte frumos insa extrem de periculos. Acesta se afla in aproprierea orasului Huayin, si este vizitat anual de mii de persoane din intreaga lume. In ciuda faptului ca, face aproximativ 100 de victime pe an, din ce in ce mai multi turisti se aventureaza incercand sa il traverseze.

Traseul mortii, dupa cum il numesc si satenii, in prima parte poate fii parcurs cu un grad de dificultate foarte scazut. Iar cu cat inaintezi mai mult, acesta devine tot mai periculos avand in vedere ca este din ce mai abrupt, ceea ce face ca mersul sa fie ingreunat de lipsa scarilor si potecilor. In plus, absolut toate potecile, scarile si pasarelele devin tot mai periculoase, unul din factori fiind inaltimea foarte mare, dat fiind faptul ca acest traseu este suspendat pe o stanca.

Muntele Huashan, traseul montan care face peste 100 de victime pe an Muntele Huashan, traseul montan care face peste 100 de victime pe an Muntele Huashan, traseul montan care face peste 100 de victime pe an

Leave a Reply