Strada Lombard, cel mai interesant obiectiv turistic din San Francisco

Strada Lombard din San Francisco, este cu adevarat cea mai interesanta si atractiva strada din lume care merita vizitata. Aceasta, cu o inclinatie de 31,5 grade, atrage anual mii de turisti care sunt absolut uimiti de ideea care a stat la baza acestei strazi. Cel mai important punct si de asemenea cel mai frumos, este in partea de sus a strazii, de unde se poate vedea intreaga strada. Este in serpentina in totalitate, in centrul ei fiind diverse flori si arbusti care iti ofera o senzatie foarte placuta atunci cand te plimbi pe toata portiunea ei.

Indiferent de anotimp, aceasta strada iti ofera niste senzatii foarte placute, privelistea sa fiind foarte placuta. De aceea, ea devine din ce in ce mai cautata in randul turistilor.

Strada Lombard, cel mai interesant obiectiv turistic din San Francisco Strada Lombard, cel mai interesant obiectiv turistic din San Francisco Strada Lombard, cel mai interesant obiectiv turistic din San Francisco Strada Lombard, cel mai interesant obiectiv turistic din San Francisco Strada Lombard, cel mai interesant obiectiv turistic din San Francisco

Leave a Reply