13 modele de sandale cu toc albe pentru vara 2018

Toate fashionistele adora la nebunie pantofii. Intre ele si pantofi exista o relatie de iubire eterna. Acest lucru nu mai este un secret pentru nimeni. Dar din cand in cand, fashionistele inraite trebuie sa renunte la clasicele sandale in nuante de negru sau de auriu si trebuie sa incerce sa isi puna in valoare toate tinutele cu cele mai frumoase modele de sandale cu toc albe.

13 modele de sandale cu toc albe

Top 13 modele de sandale cu toc albe

1. Sandale Zenta Albe (cumpara aici)

2. Sandale Aztec Albe (cumpara aici)

3. Sandale Doriz Albe (cumpara aici)

4. Sandale Sambela Albe (cumpara aici)

5. Sandale Loft Albe (cumpara aici)

6. Sandale Lean Albe (cumpara aici)

7. Sandale Emasa Albe (cumpara aici)

8. Sandale Adda Albe (cumpara aici)

9. Sandale Erdio Albe (cumpara aici)

10. Sandale Texico Albe (cumpara aici)

11. Sandale Emana Albe (cumpara aici)

12. Sandale Hansel Albe (cumpara aici)

13. Sandale Baldy Albe (cumpara aici)

Cel mai mare avantaj al lor ? Se potrivesc de minune cu absolut toate piesele vestimentare, de la salopetele elegante, la body-uri, trecand prin rochii sau colanti de piele. Sandalele cu toc albe se pot folosi pentru a imblanzi un look mai colorat sau din contra pentru a veni cu un plus de lumina pentru tinutele mai sobre. Sandalele cu toc albe foarte inalt, sunt foarte sexy si feminine. Cele cu un model mai clasic, indemodabile. Cele cu un toc mai jos, patrat, foarte practice. Cele cu platforma foarte practice si stilate. Cu alte cuvinte, ai de unde alege pentru a obtine cele mai frumoase tinute, tinute care se potrivesc perfect cu personalitatea ta, foarte romantice si glamour.

Sandalele albe minimaliste, lacuite, cu platforma sau nu, sunt de o eleganta atemporala si te vor ajuta sa obtii cele mai frumoase tinute de un sic incomparabil. Formele mai clasice si mai classy sunt ideale pentru femeile mai rafinate. Si ce poate fi mai elegant decat o pereche de sandale cu toc albe cu lini fine si delicate, cu detalii girly care pot sublima cele mai simple tinute?

Poarta cele mai frumoase modele de sandale cu toc albe la o pereche de pantaloni cu o lungime 7/8 pentru cea mai sic tinuta sau la o fusta cu pliseuri pentru cel mai glamour look de seara.

Nu diamantele sunt cele mai bune prietene ale femeilor, ci cele mai frumoase modele de sandale cu toc albe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *