15 modele de gratare de gradina din caramida

Un veritabil accesoriu „must have” pentru orice gradina care se respecta sau pentru orice persoana care adora gratarele, cele mai frumoase modele de gratare de gradina din caramida, sunt practice, sunt functionale si autentice. Deci daca visezi si tu la mirosul gratarelor, frigaruilor sau al pieptului de pui care sa iti gadile narile, cu picioarele in iarba si cu capul la umbra, iata care sunt cele mai frumoase modele de gratare de gradina din caramida care sa te inspire.

Un gratar de gradina din caramida, mai rezistent si mai impozant este cel care va completa estetica gradinii tale si care va structura decorul. Poti alege un gratar mare, cu blat integrat si cu chiuveta, poti alege un gratar clasic, sub forma de semineu sau unul in forma de L, cu loc pentru lemne, cu dulapuri si cu loc generos pentru carne sau legume.

Top 15 modele de gratare de gradina din caramida

Pentru momente excelente petrecute in familie sau cu prietenii, alege farmecul gratarelor din caramida, o valoare sigura pentru orice gradina mai rustica. Gratarele din caramida sunt alegeri clasice, da, dar extrem de originale si de longevive in acelasi timp. Vin cu un plus de estetism si de caracter pentru orice gradina si se vor putea folosi mult timp de acum incolo.

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15

Sursa imagini: Pinterest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *