Canapele facute din paleti : 16 idei fabuloase si ieftine

Uneori, sunt de ajuns mici eforturi pentru a schimba felul in care arata interiorul sau exteriorul casei. Te vei convinge de asta cu siguranta, vazand cele mai fabuloase idei de canapele facute din paleti. Perfecte pentru un decor in tendinte, vor deveni cu siguranta si preferatele tale. Si sa construiesti o canapea din paleti reprezinta, fara doar si poate, cea mai amuzanta si cea mai economica solutie pentru casa ta. Reprezinta cea mai buna modalitate de a „rupe” putin cu decoratiunile conventionale, imbinand de minune economiile financiare si gesturile minunate pentru planeta.

Deci daca ai in proiect sa schimbi canapeaua din gradina sau cea din sufragerie chiar, fara sa faci o gaura imensa in buget, poti sa incerci sa iti faci chiar tu o canapea din paleti. Vei obtine astfel un obiect de decor unic pentru casa ta. Cu ajutorul paletilor, poti sa faci fie o canapea simpla, fie una dubla, fie una pe colt. Vestea cea buna? Le poti completa de minune cu o masuta de cafea facuta tot din paleti.

16 idei fabuloase si ieftine de canapele facute din paleti

Putina vopsea, o saltea, niste perne de decor… si gata. Cateva bucati simple de paleti se vor transforma in ceva extrem de estetic. In plus, paletii se potrivesc unor stiluri foarte diferite, care mai de care mai frumoase, pentru a veni cu un farmec rustic, vintage, modern sau original pentru interiorul sau exteriorul casei tale.

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15

#16

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *