Cele mai frumoase idei pentru amenajarea balconului inchis

Cele mai frumoase idei pentru amenajarea balconului inchis. Pentru foarte multi dintre noi, balconul reprezinta un spatiu in plus pentru stocarea de obiecte pe care nu le mai folosim sau locul unde intindem hainele. Dar cu putina ingeniozitate si cu multa munca poti transforma balconul inchis in cel mai frumos loc din casa. Alege o canapea moderna pentru balconul tau. Cea mai buna idee daca vrei sa te relaxezi seara aici si sa admiri luminile orasului. Plantele verzi si ghirlandele luminoase vor contribui la crearea unei atmosfere minunate.

Daca vrei sa te bucuri de cele mai frumoase plante la tine in balcon, dar daca nu dispui de prea mult spatiu, un perete vegetal poate sa reprezinte o optiune potrivita. Un adevarat regal pentru ochi, dar si pentru simturi, mai ales atunci cand folosesti plante aromatice. Mizeaza pe mobilierul colorat. Balconul este un loc de vis, alegerea ideala pentru a –ti pune amprenta si pentru ca acesta sa spuna mai multe lucruri despre tine si personaliatea ta.

Covoarele sunt cele care iti poti metamorfoza balconul. Te vei simti cel mai bine, in propriul tau univers confortabil si minunat. Iti poti « confectiona » in balcon un colt pentru lectura, cu ajutorul unui sezlong din bambus, al unei masute de cafea sau perne asezate pe jos. Plantele suculente pot completa de minune decorul. Lampele japoneze pot inveseli totul.

Foloseste cativa paleti, o saltea si o husa imprimata, dar si o multime de perne pentru a obine cea mai frumoasa si mai originala canapea. Balconul inchis se poate amenaja ca o sufragerie, daca spatiul iti permite asta. Ai nevoie de doua scaune, de o masuta, de un covor si de perne orientale pentru cel mai primitor si mai calduros balcon. Mobilierul pliabil este cea mai buna idee pentru un balcon mai mic. Dar nimeni nu spune ca nu poti amenaja un birou in balcon.

20 de idei pentru amenajarea balconului inchis

Sursa imagini: Pinterest

Ne-ar face placere sa ne spui parerea :))

Lasa un raspuns