Cele mai inedite 18 modele de minibaruri mobile

Un minibar mobil reprezinta un vis pentru foarte multa lume. Este locul unde se tin cele mai frumoase reuniuni cu familia sau cu prietenii sau unde se servesc bauturi la sfarsitul zilei pentru a scapa putin de stres sau de rutina cotidiana. Reprezinta un mic colt al casei unde poti primi cu mandrie invitatii, unde iti poti etala trofeele, cele mai frumoase sticle si cele mai originale obiecte de decor.

Dar toate acestea au nevoie de ceva inedit pentru a fi puse in valoare. Nu-i asa ? Ce zici de un minibar din paleti? Paletii sunt frumosi, sunt foarte usor de gasit si poti crea cu ajutorul lor o multime de modele de minibaruri mobile. Dar de un minibar pe roti ce zici? Este in tendinte, este sofisticat, este practic si reprezinta un must have absolut pentru casa ta. Este cea mai buna solutie atunci cand visezi la cel mai frumos bar si nu ai destul spatiu. In plus, are un minunat aer retro.

Top 18 : modele de minibaruri mobile

Un televizor vechi sau o noptiera veche pot sa adaposteasca si ele foarte bine colectia ta de vinuri sau de bauturi rafinate. Un butoi vechi se poate transforma si el foarte usor in cel mai frumos si mai original minibar pentru casa. Sau de ce nu, o veche valiza sau troller pe roti se pot transforma si ele in cele mai inedite minibaruri.

#1

#2

#3 Bar glob pamantesc cu masa, diametru glob 42cm

Il poti cumpara de la Emag 

#4 Bar glob pamantesc, diametru glob 45cm, model Bond

Il poti cumpara de la Emag 

#5 Bar glob pamantesc cu masa crem, diametru glob 33cm

Il poti cumpara de la Emag

#6 Bar glob pamantesc, diametru glob 45cm, model Italy

Il poti cumpara de Emag 

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15

#16

#17

#18

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *