Top 18: fotolii pe care nu le-ai vazut in viata ta

Vrei sa renovezi interiorul casei tale dar iti doresti in acelasi timp sa vii cu ceva inedit si original? Iata in acest caz o selectie de fotolii pe care nu le-ai vazut in viata ta care sa te inspire. Cum ar fi deci sa te asezi pe un fotoliu in forma de păianjen, cu 8 picioares ca de paianjen, cu o silueta rotunjita si amenintatoare? Cu siguranta ca cei cu fobii pentru aceasta specie vor spune pas.

Dar despre fotoliile sub forma de mana sau de cele care au forme de insecte ce spui? Dar de un Harley Davidson la tine in sufragerie ce zici? Poti incerca si tu sa reciclezi vechi motociclete si sa le transformi in cele mai originale fotolii. Sau daca vrei sa ai impresia ca stai cocotat pe un nor la tine acasa, poti incerca un fotoliu impodobit cu pompoane de sus pana jos. De unul care imita scheletul uman ce zici? Creepy sau original? Ramane de vazut.

Top 18: fotolii pe care nu le-ai vazut in viata ta

Daca vrei sa obtii o ambianta mai rustica la tine acasa, nimic nu se compara cu un fotoliu facut din tambur, original si autentic in acelasi timp.

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15

#16

#17

#18

fotolii pe care nu le-ai vazut in viata ta

Sursa: Pinterest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *