9 idei paturi pentru dormitor realizate din paleti reciclati

Oare ce se poate face cu ajutorul paletilor reciclati ? In ultima vreme, intrebarea potrivita este ce nu se poate face ? Paletii reciclati sunt alegerea ideala pentru a realiza un pat pentru dormitor, 100% personalizat. Ii poti vopsi si ii poti in acelasi timp customiza, adaugandu-le luminite, roti, becuri, obiecte de decor si cele mai frumoase lenjerii de pat.

De la cel mai simplu model de pat, pana la cel mai romantic sau mai rustic, de la cele mai originale pana la cele mai moderne, paletii reciclati ofera cea mai buna baza pentru a crea un pat adaptat gusturilor, dorintelor si exigentelor.

De retinut !!!

Dupa ce realizezi patul din paleti reciclati sau cumparati,  trebuie sa adaugi o saltea ( click aici ) potrivita ca dimensiuni. Perna  ( click aici )este un alt accesoriu foarte important in realizarea patului pentru dormitor. Lenjeria de pat ( click aici ) este foarte importanta si se alage in functie de salteaua aleasa.

 

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

Te vei convinge si tu de ce patul pentru dormitor din paleti reciclati este din ce in ce mai popular si mai trendy. Mobilierul din paleti reciclati este foarte apreciat pentru robustetea si aspectul sau ecologic, dar si pentru nota sa atat design sau indsutriala, cat si rustica. Si pe langa faptul ca sunt durabili, paletii reciclati sunt un formdabil atu in materie de decor in termeni de buget, de soliditate sau originalitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *