Romstal ne prezinta Pompa de caldura sol-apa Stiebel Eltron WPF10 care asigura incalzirea, racirea si prepararea apei

Pompa de caldura sol-apa WPF10 de la Stiebel Eltron reprezinta solutia perfecta pentru a obtine caldura, apa calda menajera si chiar racire pentru casa dumneavoastra. Este vorba despre o pompa geotermala, ceea ce se traduce prin faptul ca aceasta isi ia caldura necesara direct din pamant. Putem spune ca pamantul reprezinta o sursa de caldura gratuita, disponibila in cantitati nelimitate, deoarece solul are la adancime o temperatura constanta. In pompele de caldura sol-apa se foloseste temperatura constanta extrasa (10-12 grade Celsius) pentru a obtine caldura necesara incalzirii sau prepararii apei calde menajere. Incalzirea se poate realiza prin radiatoare, ventiloconvectoare sau sistem de incalzire in pardoseala. Avantajul acestui tip de pompa este ca poate fi utilizata si pentru racire, prin intermediul unei unitati ventiloconvectoare. Astfel se inlocuieste cu succes necesitatea achzitionarii unuia sau mai multor aparate de aer condtionat. In cazul prepararii de apa calda menajera, cu ajutorul unui boiler pe care il veti dimensiona in functie de necesitatile familiei, pompa de caldura sol-apa WPF10 de la Stiebel Eltron va produce cu succes exact cantitatea de apa de care aveti nevoie.

Romstal a asigurat montajul unei astfel de pompe in cadrul proiectului Casa Buhnici. In videoclipul de mai jos reprezentantul nostru expune care sunt avantajele instalarii unei pompe de caldura sol-apa. Veti fi uimiti sa aflati ca, desi aceasta pare a avea un pret de pornire mai ridicat, se va dovedi mult mai eficienta decat o centrala pe gaze spre exemplu. Va veti recupera investitia in chiar primii ani si, avand in vedere ca pompa are o durata de viata indelungata, va veti putea bucura de caldura si apa calda pentru multi ani obtinute cu investitii derizorii. George Buhnici preconiza ca va plati pentru incalzire 100 de euro pe an. Da, repetam, pe AN. Ganditi-va cat platiti la bloc pentru incalzirea unui apartament cu ajutorul centralei pe gaze! Nu punem la scocoteala ca aici, la casa Buhnici, avem, evident mai multe camere.

Alegeti pompa de caldura sol-apa Stiebel Eltron WPF10, echipament care protejeaza mediul inconjurator, neconsumand decat foarte putine resurse. Mai exact, pompa are nevoie de o cantitate infima de curent electric pentru a reusi sa scoata temperatura din sol. Atat! In rest ea se ocupa in a furniza caldura in cel mai eficient mod posibil, scazând costurile intr-un mod drastic.

Mai multe informatii pe romstal.ro

Ne-ar face placere sa ne spui parerea :))

Lasa un raspuns