Top 20 solutii de depozitare pentru baie

Top 20 solutii de depozitare pentru baie.  Mai mult decat orice alta incapere din casa, baia are nevoie de o organizare perfecta. Spatiul unde ai grija de tine, trebuie sa fie deci gandit cu cea mai mare grija. Si este necesar ca acest spatiu sa ramana unul propice relaxarii si ordinii perfecte. Ai nevoie de idei sau de solutii atunci cand vine vorba despre depozitarea lucrurilor din baie? Indiferent de marimea baii tale, iata cateva trucuri care te vor ajuta sa organizezi asa cum trebuie lucrurile de care ai nevoie in baie.

Piesele de mobilier aflate deasupra chiuvetei sunt cea mai des intalnita si folosita solutie. Dar poti folosi si spatiul de sub chiuveta sau de sub cada, de ce nu. Pentru a crea o ambianta mai rustica, poti alege o scara din lemn, dulapuri sau cutii din lemn brut. Sau chiar cosutele in loc de sertare. Spatiul din jurul toaletei poate sa fie si el exploatat la maximum, asezand cat mai multe rafturi si raftulete, pentru produsele de curatenie, hartia igienica sau prosoape.

Daca ai copii si daca acestia adora sa se joace in baie, poti agata deasupra cazii jardiniere in care sa asezi frumos jucariile. Le poti folosi si pentru gelul de dus sau pentru sampon. In cabina de dus, poti agata inca o bara, nu pentru perdea, ci pentru gelurile de dus. Nu subestima nici puterea cosuletelor de depozitare sau a etajerelor. Sunt cele care iti vor permite sa castigi mai mult spatiu, folosindu-se de locurile goale, ignorate.

Top 20 solutii de depozitare pentru baie

Sursa: Pinterest

Tags:

Ne-ar face placere sa ne spui parerea :))

Lasa un raspuns