Top 15: cele mai traznite idei de cuiere pentru hol

Un element esential pentru o casa organizata si ordonata, cuierul pentru hol este indispensabil pentru orice casa ce se respecta. Unii aleg modele mai clasice, traditionale, in timp ce altii aleg idei originale, traznite, pe gustul lor, personalizate si unice.

Care sunt insa cele mai traznite idei de cuiere pentru hol care sa te inspire si pe tine? Pentru a castiga mai mult loc in hol, alege un cuier care sa se agate pe perete in forma de spirala, de frunze sau chiar de arbore, de ce nu. Cuierul pentru hol sub forma de „ramura” este cel care va aduce natura in casa ta. Cu siguranta ca nimeni nu va mai avea un cuier atat de original.

15 cele mai traznite idei de cuiere pentru hol

Daca esti tentat de conceptul de reciclare, poti folosi obiecte vechi pentru a construi cu ele un cuier original. Astfel ca vechile figurine, cheile fixe duble sau vechile manere de la usa se pot folosi pentru a agata pe ele esarfele, umbrelele sau multe alte lucruri. Cuierul „tipi”. Corturile tipi sunt accesorii din ce in ce mai populare pentru interiorul casei. Dar poti sa fii mai original si sa il folosesti pe post de cuier. Fa si tu din cuierele pentru hol accesorii unice pentru decorul casei tale care vor optimiza intrarea in casa dandu-i un caracter unic si original.

#1

Top 15: cele mai traznite idei de cuiere pentru hol
Top 15: cele mai traznite idei de cuiere pentru hol

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15

Sursa: Pinterest 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *